Dr Oz despre Raspberry ketone Plus

By on January 29, 2013
dr-oz-despre-raspberry-ketone-plus

Dr Oz a dezvaluit secretul Raspberry ketone Plus in cadrul emisiunii sale.

Raspberry ketone Plus este un amestec puternic de zmeura cu fructe acai, extract de African mango si ceai verde, re comandat ca arzator minune al grasimilor.

Pentru multi ani, zmeura era folosita in diferite tipuri de leacuri in toata lumea. Dupa suficiente cercetari si experimente, s-a descoperit ca raspberry ketone este o solutie naturala pentru pierderea in greutate. Ketonele sunt enzime in zmeura, considerate benefice pentru sanatate si mai ales pentru pierderea in greutate.

Prin intermediul diverselor studii s-a demonstrat ca raspberry ketone este responsabila pentru secretia de adiponectine, proteine care ajuta la relgarea metabolismului corpului. Studiile arata ca persoanele siluete au un nivel mai ridicat al adiponectinelor decat persoanele supraponderale sau obeze. Astfel, nivelul ridicat de adiponectine a aratat ca poate controla disfunctiile metabolice.

De ce Raspberry ketone Plus?

  • Este un arzator otent al grasimilor
  • Este 100 % sigur si natural
  • Face ca exercitiile fizice sa fie efectuate cu mai multa usurinta
  • Reduce eficient greutatea
  • Creste secretia de adiponectine – hormon care regleaza procesul de metabolizare si creste nivelul de glucoza din corp
  • Benefic pentru sanatate in mai multe moduri
  • Intareste sistemul imunitar
  • Ofera mai multa energie pe tot parcursul zilei
  • Raspberry ketone Plus nu are efecte adverse
  • Imbunatateste starea generala

Cum functioneaza Raspberry ketone Plus?

Raspberry ketone Plus stimuleaza nivelul de adiponectine din corp. Astfel creste procesul de metabolizare al grasimilor si transformarea lor in energie.

Produsul creste si cantitatea de glucoza din sange, lucru care ajuta la evitarea senzatiei de foame si deci la reducerea poftelor. Potrivit Dr Oz, Raspberry ketone Plus este „miracolul numarul 1 al lumii” in ceea ce priveste suplimentele dietetice. Prin utilizarea regulata a suplimentului combinata cu exercitii fizice, grasimile vor fi transformate in energie mai repede, astfel ca se recomanda efectuarea unor exercitii impreuna cu suplimentul.

Raspberry Ketone 1200 este un produs pe baza de Extract Natural din Cetona de Zmeura de cea mai mare concentratie 1200 mg la doza zilnica fiind recomandat de Dr Oz drept cel mai puternic Arzator de Grasimi la ora actuala! Afla mai multe informatii pe www.cetona de zmeura .ro (Elena – cititoare)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>